SmartDrive -sovellus

SmartDrive -sovelluksen avulla vakuutusasiakkaamme voivat pienentää vakuutusmaksujaan. Alennuksia on mahdollista saada ajamalla SmartDrive -sovelluksella vähintään 200 km kuukaudessa kymmenellä eri ajokerralla sekä olemalla keskimääräistä parempi SmartDrive -kuljettaja.

Sovelluksen voi ladata Android puhelimiin Google Play kaupasta ja Apple iOS puhelimiin App Storesta.

Ajotapapisteet vaikuttavat vakuutusmaksun alennukseen

Sovellus mittaa ajotapaa ja käyttäjät voivat saavuttaa ajotapapisteillä etutasoja, jotka määrittävät vakuutusmaksun alennuksen. Etutasot määräytyvät seuraavasti ajotapapisteiden mukaisesti:

Platina
Top 10% kuljettajista
Kulta
Top 20% kuljettajista
Hopea
Top 30% kuljettajista
Pronssi
Top 50% kuljettajista

 

Ajotavan analysointi

Sovelluksen sisältämä ajopeli analysoi käyttäjän ajotapaa. Ajotapa-analyysi pisteyttää kuljettajan ajamisen nopeusrajoitusten noudattamisen sekä kovien jarrutusten ja kiihdytysten mukaisesti. Nopeusrajoitusdata on peräisin Väyläviraston Digiroadista.

Ylinopeus, kova jarrutus sekä kova kiihdytys aiheuttavat miinuspisteitä ja pisteytys muodostuu miinuspisteiden sekä ajetun matkaan suhteesta. Sovellus tallentaa käyttäjän miinuspisteet, mutta ei esimerkiksi sijaintitietoa siitä, missä miinuspiste on tullut. Sovellus ei myöskään tallenna arvoja ajonopeuksista, nopeusrajoituksista tai kiihtyvyysarvoista.

Lataa sovellus